Datum objave: 23. 01. 2018.

Počela je nova era njege kože režimima s dugotrajnim rezultatima koji kombiniraju zdravu prehranu, vrhunsku suplementaciju i kvalitetnu preparativnu kozmetiku. Advanced Nutrition Programme, nutrikozmetika s izuzetnim sastojcima, karika je koja osigurava zdravu podlogu za aktivno djelovanje kozmetičkih pripravaka.

Advanced Nutrition Programme britanski je proizvođač vrhunske nutrikozmetike za očuvanje mladolikosti i poticanje blistavosti kože. Koncept brenda baziran je prvenstveno na hranjenju kože iznutra kako bi joj bila osigurana anti-age zaštita i sačuvano njeno opće zdravlje.

Filozofija brenda Advanced Nutrition Programme je razumijevanje potreba kože i poticanje na aktivniju izgradnju zdravih stanica vrhunskim suplementima te postizanje zavidnih i nadasve opipljivih rezultata uravnoteženom prehranom. 

Ova vrhunska nutrikozmetika ne sadrži umjetne boje, PCB, pšenicu, gluten, kvasace, laktozu i mliječne proizvode te dodanu sol. Dostupna je u 14 zemalja uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, Irsku, SAD, Kanadu, zemlje Beneluxa, Njemačku i Poljsku.

Novi režim njege kože “Nahrani, osnaži, zablistaj”

Svakodnevna prehrana često količinom vitamina, antioksidansa, minerala i neophodnih masti ne zadovoljava potrebe same kože. Tijelo će uzeti hranjive tvari iz hrane i prvo opskrbiti vitalne organe – mozak, srce, pluća i bubrege, a tek preostalo preusmjeriti na ostale potrebe organizma.

Dovoljno nahranjena koža iznutra osigurat će da aktivni sastojci kozmetike koju nanosite na njen površinski sloj zablistaju u svom punom svojstvu te je zaglade izvana i kvalitetno pripreme za vanjske uvjete.

Proizvodi za njegu kože jednostavno bolje djeluju uz adekvatnu nutritivnu potporu. Balansiranom prehranom poboljšavamo opće zdravlje i izgled kože, ali i povećavamo učinak profesionalnih tretmana i preparativne kozmetike. Hrana koju unosimo u organizam dospijeva u najdublje slojeve kože. Brižno odabranim namirnicama pozitivno utječemo na razne kožne probleme kao što su suhoća, osjetljivost, iritacija i mrljeLorraine PerrettaNutricionistica

 

Posebnosti Advanced Nutrition Programmea

Jednostavnost primjene temelji su vizije i misije ovog programa. Stoga se i osobe koje nisu koristile suplemente za njegu kožu i ne smatraju da pravilna prehrana utječe na njeno opće zdravlje i izgled lako vežu uz ANP osnovni koncept “nahranimo kožu iznutra”. Drugima, pak, koji razumiju nužnost suplementacije olakšana je potraga za najboljom formulom za njihovo stanje kože.

Hraneći kožu iznutra događaju se se značajne promjene na njezinoj površini. Esencijalne masne kiseline omega-3 (EPA i DHA) i omega-6 (GLA) potrebne su svakoj stanici da bi koža zadržala punoću i glatkoću. Vrijedan izvor ovih masti su riblje ulje, orašasti plodovi i sjemenke, no malo tko ih konzumira u dovoljnim količinama. Suha koža znak je nedostatka ovih masnih kiselina koje su ključna komponenta staničnih membrana; bez njih koža postaje dehidrirana bez obzira na unus tekućine.

Za održavanje imunosnog sustava ključan je vitamin C, koji ujedno osigurava elastičnost kože jačajući kolagenska vlakna. On je dio antioksidativnog trojca (uz vitamin E i beta-karoten) koji štiti kožu od slobodnih radikala, za koje se zna da oštećuju stanice kože i potiču stvaranje bora.  

Advanced Nutrition Programme je više od proizvoda; to je cjeloviti pristup koji obuhvaća nutricionističko savjetovanje i sugerira promjene životnih navika s ciljem poboljšanja općeg zdravlja i vitalnosti. Bazira se na pristupu njezi kože na jedinstven način kako bi ostala  vitalna i mladolika. 

Advanced Nutrition Programme dostupan je u DermaCare trgovinama, odabranim ljekarnama,  partnerskim kozmetičkim salonima te putem webshopa https://www.dermacare.hr/

 
Pošalji prijatelju na email

Komentari