Datum objave: 01. 08. 2008.

Debbie Francis sa svoje 42 godine izgleda tako zdravo i zadovoljno da bi teško bilo i naslutiti da se 30 godina borila s bulimijom.

Od ozbiljna poremećaja prehrane počela je patiti kao djevojčica, kad se iz Australije preselila u Englesku, a u srednjoj je školi stalno bila nezadovoljna svojim tijelom. Najgore razdoblje za nju su bile dvadesete godine kad je bila u dugovima i stalno gubila na težini. Život joj se promijenio prije tri godine kad je srela trenera Tima Sharpa.

Njegove su mi tehnike pomogle da prevladam 30 godina bulimije i sad mogu reći da sam izliječena. Dobila sam na težini i svoje sam tijelo vratila u formu. Sad sam sportašica koja osvaja nagrade. Cijeli sam život jadikovala da mi se ne sviđa kako izgledam, a sad sam prvi put ponosna na svoje tijelo.Debbie FrancisBodybuilding sportašica

Pod vodstvom Tima Sharpa počela je intenzivno vježbati pa se od djevojke niska samopouzdanja koja je povraćala nakon svakog obroka i kojoj se gadila hrana, pretvorila u mišićavu ženu koja jede šest puta na dan i koja sada ima »zdravih« 55 kilograma. Prije tri godine osvojila je treću nagradu u bodybildingu, a ove je godine prvakinja. No od nagrada joj je važnije što njezina osmogodišnja kći sad može biti ponosna na mamu koja je od bulimičarke postala zdrava sportašica.

Izvor: Vjesnik.hr

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: Bulimija, Poremećaj hranjenja,

Komentari