Kardiovaskularne bolesti

PREDNOSTI KOMBINACIJE B - KOMPLEKSA I OMEGA - 3 MASNIH KISELINA
Kako vitamini B skupine i omega-3 masne kiseline utječu na zdravlje srca?

NOVA SAZNANJA O METABOLIČKIM BOLESTIMA
Povišene razine masnoće u krvi štetnije su nego što se smatra

UTJECAJ PREHRANE S NISKIM UNOSOM SOLI
Treba li smanjiti unos soli kod osoba sa zatajenjem srca?

NOVA ZANIMLJIVA SAZNANJA
Vlakna iz žitarica smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti

BLAGOTVORNI FLAVANOLI IZ KAKAA
Kakao za bolje kardiovaskularno zdravlje

SMANJENJE RIZIKA OD SRČANIH BOLESTI
Avokado za bolje kardiovaskularno zdravlje

KAKAO ZA BOLJE KARDIOVASKULARNO ZDRAVLJE
Utjecaj flavanola iz kakaa na rizik od kardiovaskularnih bolesti

VISOKO FRUKTOZNI SIRUP I MASNA JETRA
Napitci zaslađeni fruktozom povećavaju rizik od hipertrigliceridemije

RAZNOLIKOM PREHRANOM PROTIV HIPERTENZIJE
Različiti izvori proteina protiv visokog krvnog tlaka

EPA I DHA ZA PRAVILNU STRUKTURU ERITROCITA