smrtnost
PRVA STUDIJA O POVEZANOSTI SOLI I SMRTNOSTI
Dosoljavanje hrane prije jela povezano je s većim rizikom od prerane smrti
REZULTATI NOVOG ISTRAŽIVANJA
Utjecaj vitamina C na rizik od smrtnosti
MUDRO BIRAJTE IZVORE MASTI
Maslinovo ulje smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti
PREDNOSTI PLANETARNE PREHRANE
EAT-Lancet prehrana smanjuje rizik od smrtnosti za 25%
SNAŽAN ČIMBENIK RIZIKA
Veći omega-3 indeks povezan s duljim životnim vijekom
POTREBNA RAVNOTEŽA U RAZINI VITAMINA
Status vitamina D i K povezan sa smanjenim rizikom od smrtnosti
OŠTEĆENJE KOGNITIVNIH FUNKCIJA
Utjecaj anemije na smrtnost kod osoba starije dobi
NEPRAVILNA PREHRANA ODGOVORNA ZA VIŠE SMRTNIH SLUČAJEVA
Vodite računa o kvaliteti vlastite prehrane jer vam to može spasiti život
BLAGODATI OMEGA – 3 MASNIH KISELINA IZ RIBE
Jedite ribu za dugovječnost
POVEĆAN RIZIK OD BOLESTI SRCA