koronavirus

ESPEN OBJAVIO EKSPERTNO MIŠLJENJE
Prenosimo praktične smjernice za nutritivnu potporu bolesnika s COVID-19

SNAŽNI ANTIVIRUSNI SASTOJAK
Cink kao saveznik u borbi s COVID-19 bolešću

Ela Lučić
univ.bacc.nutr.

SMANJENJE UPALNIH BIOMARKERA
Kombinacija beta-glukana pospješuje liječenje bolesti COVID-19

Antonia Vlašić
univ.bacc.nutr.

TEMA TJEDNA - COVID-19
Možemo li u potpunosti vratiti osjet okusa i mirisa nakon covida?

Tena Škunca
mag. nutr.

POBOLJŠANJE KLINIČKE SLIKE
Transplantacija fekalne mikrobiote može utjecati na ozbiljnost COVID-19 bolesti

Ela Lučić
univ.bacc.nutr.

TEMA TJEDNA - MALIGNE BOLESTI
Izuzetno je važno cijepiti se protiv COVID-19 ako ste onkološki bolesnik

Mirja Zupčić
mag. nutr.

SVE ŠTO VAS JE ZANIMALO O OVOJ SVESTRANOJ NAMIRNICI
Zvijezda smočnice - krumpir naš svagdašnji

Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.

RAZLIKA KEMIJSKIH OBLIKA VITAMINA D
Povezanost crijevne mikrobiote s razinom aktivnog oblika vitamina D

Ela Lučić
univ.bacc.nutr.

REZULTATI NOVOG ZNANSTVENOG ISTRAŽIVANJA
Med i crni kim pomažu ubrzati oporavak pacijenata s COVID-19 bolešću

Ela Lučić
univ.bacc.nutr.

MANJE OZBILJAN OBLIK COVID-19 BOLESTI
Povezanost redovitog uzimanja vitamina D3 i preživljavanja COVID-19 bolesti

Ela Lučić
univ.bacc.nutr.

MODULACIJA IMUNOSNOG ODGOVORA
Nedostatak vitamina D i nepovoljni klinički ishodi u bolesnika s COVID-19

Ela Lučić
univ.bacc.nutr.