koronavirus
ESPEN OBJAVIO EKSPERTNO MIŠLJENJE
Prenosimo praktične smjernice za nutritivnu potporu bolesnika s COVID-19
SNAŽNI ANTIVIRUSNI SASTOJAK
Cink kao saveznik u borbi s COVID-19 bolešću
Ela Lučić
univ.bacc.nutr.
SMANJENJE UPALNIH BIOMARKERA
Kombinacija beta-glukana pospješuje liječenje bolesti COVID-19
Antonia Vlašić
univ.bacc.nutr.
TEMA TJEDNA - COVID-19
Možemo li u potpunosti vratiti osjet okusa i mirisa nakon covida?
Tena Škunca
mag. nutr.
POBOLJŠANJE KLINIČKE SLIKE
Transplantacija fekalne mikrobiote može utjecati na ozbiljnost COVID-19 bolesti
Ela Lučić
univ.bacc.nutr.
TEMA TJEDNA - MALIGNE BOLESTI
Izuzetno je važno cijepiti se protiv COVID-19 ako ste onkološki bolesnik
Mirja Zupčić
mag. nutr.
SVE ŠTO VAS JE ZANIMALO O OVOJ SVESTRANOJ NAMIRNICI
Zvijezda smočnice - krumpir naš svagdašnji
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.
RAZLIKA KEMIJSKIH OBLIKA VITAMINA D
Povezanost crijevne mikrobiote s razinom aktivnog oblika vitamina D
Ela Lučić
univ.bacc.nutr.
REZULTATI NOVOG ZNANSTVENOG ISTRAŽIVANJA
Med i crni kim pomažu ubrzati oporavak pacijenata s COVID-19 bolešću
Ela Lučić
univ.bacc.nutr.
MANJE OZBILJAN OBLIK COVID-19 BOLESTI
Povezanost redovitog uzimanja vitamina D3 i preživljavanja COVID-19 bolesti
Ela Lučić
univ.bacc.nutr.
MODULACIJA IMUNOSNOG ODGOVORA
Nedostatak vitamina D i nepovoljni klinički ishodi u bolesnika s COVID-19
Ela Lučić
univ.bacc.nutr.