fermentacija
FERMENTACIJA JE DREVNA TEHNIKA KONZERVIRANJA HRANE
Pobliže o fermentiranoj hrani
RECEPT
Focaccia s maslinama i ružmarinom
NAMIRNICA S VISOKIM UDJELOM PROTEINA
Fermentirana soja može pomoći u regulaciji razine kolesterola
ZAŠTITA OD DEGENERATIVNIH BOLESTI MREŽNICE
Fermentirana paprika za zdravlje očiju
ISTRAŽIVANJE ZANIMLJIVO VEGANIMA
Vitamin B12 može se proizvesti tijekom fermentacije tijesta
KORISNI NEPROBAVLJIVI OLIGOSAHARIDI
Alternativni fermentirani napitci mogu blagotvorno djelovati na crijeva
GLAVNI ČIMBENICI KVALITETE I ČISTOĆE
Pobliže o vitaminu K2
BLAGOTVORNI UTJECAJ KONZUMACIJE FERMENTIRANE HRANE
U budućnosti ćemo planirati prehranu s obzirom na vrstu bakterija koje nosimo u crijevima
KORISTI PEPTIDA ARABINOGALAKTANA IZ PŠENICE
Fermentirano pšenično vlakno vrlo vrijedan prebiotik
OD KEFIRA DO KVASA