COVID-19

PANDEMIJA I ALKOHOL
Od početka pandemije pije se više alkoholnih pića

SMIRIVANJE "CITOKINSKE OLUJE"
Povezanost razine omega-3 masnih kiselina i smrtnosti od COVID-19 bolesti

UTJECAJ AKTUALNE PANDEMIJE
Kako smo se hranili u Hrvatskoj za vrijeme proljetnog lockdowna 2020. godine?

RAZLIKA KEMIJSKIH OBLIKA VITAMINA D
Povezanost crijevne mikrobiote s razinom aktivnog oblika vitamina D

REZULTATI NOVOG ZNANSTVENOG ISTRAŽIVANJA
Med i crni kim pomažu ubrzati oporavak pacijenata s COVID-19 bolešću

MANJE OZBILJAN OBLIK COVID-19 BOLESTI
Povezanost redovitog uzimanja vitamina D3 i preživljavanja COVID-19 bolesti

NEISTRAŽENA POTENCIJALNA ULOGA
Uloga vitamina K u COVID-19 bolesti

MODULACIJA IMUNOSNOG ODGOVORA
Nedostatak vitamina D i nepovoljni klinički ishodi u bolesnika s COVID-19

DJELOVANJE VITAMINA D NA STEČENI IMUNITET
Stope pozitivnih testova na COVID-19 povezane s razinom vitamina D

HOĆE LI SE POTVRDITI HIPOTEZA?