Početna Tagovi COVID-19

COVID-19

Znanost
ESPEN OBJAVIO EKSPERTNO MIŠLJENJE

Prenosimo praktične smjernice za nutritivnu potporu bolesnika s COVID-19

Znanost
POTENCIJAL PROBIOTIKA U UBLAŽAVNJU SIMPTOMA UZROKOVANIH INFKECIJOM SARS-CoV-2

Mogu li probiotici pomoći kod bolesti respiratornog sustava?

Magdalena Klepo

mag.nutr.

Znanost
SNAŽNI ANTIVIRUSNI SASTOJAK

Cink kao saveznik u borbi s COVID-19 bolešću

Ela Lučić

univ.bacc.nutr.

Znanost
SMANJENJE UPALNIH BIOMARKERA

Kombinacija beta-glukana pospješuje liječenje bolesti COVID-19

Antonia Vlašić

univ.bacc.nutr.

Vitaminoteka
PRAGMATIČNI I HOLISTIČKI PRISTUP

Četiri razloga zašto su švicarski kvasci korisni kod post-COVID sindroma

Mirja Zupčić

mag. nutr.

Zdravlje A-Z
TEMA TJEDNA - COVID-19

Možemo li u potpunosti vratiti osjet okusa i mirisa nakon covida?

Tena Škunca

mag. nutr.

Znanost
PRAVILNA PREHRANA U SLUŽBI PREVENCIJE BOLESTI

Koje namirnice utječu na ozbiljnost bolesti COVID-19?

Antonia Vlašić

univ.bacc.nutr.

Vitaminoteka
POMOĆ DOLAZI IZ PRIRODE

Što nas je COVID-19 naučio o prirodnom jačanju imuniteta?

Petra Vlak

mag.nutr.

Znanost
STRATEGIJA ZA USPJEŠNU IMUNIZACIJU

Cjepivo u kombinaciji s biljnom prehranom za borbu protiv COVID-19

Antonia Vlašić

univ.bacc.nutr.

Znanost
ANTIVIRUSNA SVOJSTVA LAKTOFERINA

Laktoferin u borbi protiv infekcija dišnog sustava

Ružica Vukadin

univ.bacc.nutr.

Znanost
ULOGA PROBIOTIKA KOD COVID-19

Probiotička formulacija pokazuje pozitivan utjecaj na razinu kisika u crijevima

Antonia Vlašić

univ.bacc.nutr.

1 2 3 4 5