Disclaimer

Datum objave: 01. 01. 2005.

Molimo Vas da pažljivo pročitate uvjete korištenja prije pristupanja korištenju internet portala Vitamini.hr.

Koristeći ovaj internet portal, jamčite da ste pristali na naše uvjete korištenja.

Vitaminoteka d.o.o. zadržava pravo izmjene i obnavljanja ovih uvjeta korištenja u bilo koje vrijeme. Vaše opetovano korištenje ovoga internet portala znači da prihvaćate te izmjene.

UVJETI KORIŠTENJA PORTALA VITAMINI.HR
Ovaj internet portal nije zamjena za savjet liječnika ili nutricionista.
Svi sadržaji koji su objavljeni na internet portalu Vitamini.hr, uključujući vijesti, autorske članke, slike, grafove i sve informacije koje odašilju autori, kao i sav drugi materijal koji se nalazi na portalu, služi isključivo u informativne svrhe. Informacije o korištenju vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i drugih suplemenata koristite na vlastitu odgovornost. Vitamini, minerali, biljni ekstrakti i drugi suplementi nisu terapija za bolesti i/ili stanja i ne smiju biti zamjena na terapiju lijekovima koju je propisao liječnik.
Sadržaj nije zamjena za profesionalni medicinski ili nutricionistički savjet, dijagnozu ili terapiju. Uvijek zatražite savjet liječnika i nutricionista, sumnjate li na pojedinu bolest i/ili stanje. Nikad ne zanemarujte savjet liječnika i/ili nutricionista i ne odgađajte posjet liječniku i/ili nutricionistu zbog nečega što ste pročitali na portalu Vitamini.hr.

Zaštita djece
U želji da zaštitimo djecu, pozivamo roditelje da ograniče pristup ovome internet portalu djeci koja su mlađa od 10 godina. Na pitanja upućena od osobe mlađe od 10 godina ne odgovaramo.

Korištenje sadržaja

Autorska prava
Materijali s portala Vitamini.hr mogu se čitati i preuzimati samo za osobnu i nekomercijalnu upotrebu i uz napomenu «Copyright (c) 2001 - 2004, Vitaminoteka d.o.o., sva prava pridržana». Vitaminoteka d.o.o. zadržava autorska prava na sve sadržaje objavljene na portalu Vitamini.hr. Posebni naputci, vezani uz korištenje određenih programa na portalu, istaknuti su uz pojedini program.

Informacije koje se objavljuju na portalu dolaze iz domaćih i stranih izvora – mahom znanstvenih časopisa i institucija. Za štetu nastalu zbog zloupotrebe objavljenih informacija ne odgovaraju ni znanstveni časopisi, ni institucije, ni autori koji izrađuju autorske članke, ni pojedinci koji se citiraju u sadržajima.

Na pitanja koja se postavljaju putem e-maila odgovaraju za to educirani stručnjaci. Međutim, ovi se odgovori trebaju smatrati samo kao prva informacija prije posjeta liječniku ili nutricionistu, ukoliko je to potrebno.

Pitanja i odgovori koji se objavljuju na portalu Vitamini.hr kao i odgovori koji stižu e-mailom na upit korisnika, služe isključivo u informativne svrhe i nisu zamjena za dijagnozu, terapiju ili savjet liječnika i/ili nutricionista.
On line diskusije, ankete i forumi djelo su korisnika portala, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava stručni tim portala Vitamini.hr. Mišljenja izražena u forumima i anketama predstavljaju stajalište korisnika portala, a ne moraju se podudarati sa stajalištem stručnog tima Vitaminoteke. Pravo na korištenje rezultata anketa objavljenih na portalu Vitamini.hr zadržava isključivo Vitaminoteka d.o.o.

Oglasi i linkovi na internet stranice trećih lica
Oglasi objavljeni na portalu Vitamini.hr autorsko su vlasništvo oglašivača, a Vitaminoteka d.o.o. ne odgovara za sadržaje oglasa koji se objavljuju na portalu Vitamini.hr. Portal Vitamini.hr sadrži linkove koji vode na stranice trećih lica. Vitamini.hr ne odgovara za sadržaje objavljene na tim internet stranicama.

Newsletter
Članovi kluba Vitaminoteke pristaju na komunikaciju e-mailom, te pristaju da žele primati informacije o novim proizvodima i newsletter portala Vitamini.hr. U svakom trenutku moguće je raskinuti članstvo u klubu jednostavnim odašiljanjem e-maila na adresu [email protected]. Podaci korisnika ne koriste se u druge svrhe.

Hvala vam na ukazanom povjerenju i suradnji. Nadamo se da smatrate portal Vitamini.hr korisnim i lakim za snalaženje. Sva pitanja i komentare o tehničkim i sadržajnim pojedinostima uputite na adresu [email protected]. Ukoliko smo u mogućnosti, odgovorit ćemo na svaki vaš upit.

S poštovanjem,
Vitaminoteka d.o.o.

Pošalji prijatelju na email

Komentari