Ljudi koji brinu o svom zdravlju, zdravstveno osvještene osobe, vjeruju Natural Wealthu® već desetljećima. I to ne bez razloga –  vrhunski vitamini i dodaci prehrani samo su početak. Misija je Natural Wealtha® poticati zdravlje i zdravstveno blagostanje u svakoj životnoj dobi. To postižu proizvodima najviše kvalitete ali, i svojim znanjima, odgovornošću i posvećenošću.

Široka paleta Natural Wealth® proizvoda namijenjena je različitim korisnicima: djeci, odraslima, trudnicama, ženama, starijima. Neke su formule namijenjene svakodnevnom uzimanju kao zaštita, a neke preporučljive u specifičnim stanjima.

Temeljne karakteristike brenda su:

Posvećenost kvaliteti

Natural Wealth® od početka ima istu ideju vodilju. Svojim kupcima nuditi samo IZVANREDNE proizvode. Vjeruju u suradnju s prirodom. U  proizvode ugrađuju sastojke vrhunske kvalitete tražeći čiste, standardizirane, kontrolirane sirovine bez GMO sastojaka te ono najbolje iz prirode. Dosljedno primjenjuju najviše standarde kvalitete. Svoje proizvode podvrgavaju brojnim testovima i analizama, od samog početka proizvodnog procesa pa do isteka roka valjanosti.

Stručnjaci za vitamine i dodatke prehrani

Razvijaju nove i unaprijeđuju postojeće proizvoda uz korištenje uvijek najnovijih znanja. Formule s postupnim otpuštanjem, direktne formule s brzom apsorpcijom, šumeće tablete, obložene tablete za lakše gutanje, proizvodi za djecu, žene, muškarce ili zrelu dob: Inovatori su i pioniri u mnogim kategorijama dodataka prehrani! Natural Wealth® formule su učinkovite, ujednačene i sigurne.

Očuvanje prirode

Promoviraju zdrav život i brigu za okoliš i planet Zemlju. Proizvodi su upakirani u bočice koje se 100% recikliraju, a naljepnice su otisnute vodenom tintom. Tako čuvaju vrijedne rezerve naših šuma i sprječavaju njihovo nekontrolirano uništavanje.

Pošalji prijatelju na email