G-M Pharma Zagreb d.o.o. je veledrogerija locirana u Zagrebu koja distribuira dijetetske proizvode za posebne medicinske potrebe. 

G-M Pharma Zagreb je zastupnik tvrtki:

Nutricia je svjetski proizvođač hrane za posebne medicinske potrebe. Njeni suvremeni pripravci koriste se u nutritivnoj terapiji raznih bolesti poput disfagije, tumora, bubrežne insuficijencije, dijabetesa, pothranjenosti, fenilketonurije i drugih. 

Tvrtke Hammermühle iz Savezne Republike Njemačke i Komplet-Mantler iz Austrije specijalizirale su se za proizvodnju bezglutenskih namirnica. 

G-M Pharma Zagreb time obuhvaća širok spektar nutritivne terapije za razna oboljenja.

Misija

Olakšati život bolesnicima uz pomoć kvalitetne i suvremene nutritivne terapije te izgraditi partnerski odnos s klijentima misija je kojoj teži G-M Pharma Zagreb.

Povjerenje

Djelatnici G-M Pharme Zagreb izgrađuju dobre međuljudske odnose temeljene na povjerenju, kako prema sebi tako i prema kupcima, dobavljačima, lokalnoj zajednici i vlastima. Ljudska vrijednost najcjenjeniji je kapital našeg društva.

Osobni razvoj

Tvrtka potiče razvoj pojedinačnih vještina svojih zaposlenika, motivira ih i nagrađuje za ostvareni uspjeh. Konstantnom edukacijom ulaže u znanje i sposobnosti svojih zaposlenika kako bi se stručnost održala na vrhunskoj razini.

Društvena odgovornost

G-M Pharma Zagreb u svakodnevnom radu podupire projekte neprofitnih organizacija i njihove svakodnevne aktivnosti.

Pošalji prijatelju na email