Biorela® proizvodi sadrže djelotvorne, klinički potvrđene sojeve dobrih* bakterija nenadmašnih karakteristika i kvalitete. Biorela® također osigurava pravilne doze, a puna snaga proizvoda u svakom trenutku potvrđena je testovima stabilnosti.

U svakoj životnoj dobi dobre* bakterije probavnog sustava trebaju biti prisutne u našem organizmu pa često trebamo učinkovito povećati njihov broj. Različiti Biorela® proizvodi zato su namijenjeni različitim korisnicima: djeci, odraslima, trudnicama i starijima.

Neki proizvodi formulirani su za korištenje svaki dan, a neki su za posebna stanja u kojima  je potrebna brza i djelotvorna pomoć, npr. zbog proljeva ili uzimanja antibiotika. Potražite svoju Biorelu® u najširoj obitelji dobrih* bakterija, sigurno ćete ju naći.

Temeljne karakteristike brenda su:

Kvaliteta proizvoda

Prva želja Biorele® oduvijek je bila kupcima osigurati najbolje proizvode. Kad se radi o dobrim* bakterijama želja je pronaći i ponuditi najbolje svjetske sojeve u proizvodima. Biorela® proizvodi sadrže djelotvorne, klinički potvrđene sojeve dobrih* bakterija nenadmašnih karakteristika i kvalitete. Biorela® također osigurava pravilne doze, a puna snaga proizvoda u svakom trenutku potvrđena je testovima stabilnosti. Koristeći vodeće svjetske sojeve jamče učinkovite i sigurne proizvode.

Znanje o dobrim* bakterijama

Više od 300 znanstvenih studija i objavljenih članka potvrđuju da su sojevi koje koriste vrhunske kvalitete i učinkovitosti. Baš su zato sojevi iz Biorela® proizvoda postali sinonim za dobre* bakterije. Od inovativnosti formula do vrhunske proizvodnje, od studija učinkovitosti do izvrsne stabilnosti, od ispravne doze do najšire palete – Biorela® je stručnjak u svim ovim segmentima.

Najinovativniji brand dobrih* bakterija

Osim Biorela® kapsula, praha u vrećicama i dvostrukih formula s rehidracijskom soli, mogu se pohvaliti i inovativnim čokoladnim prutićima. Jednako privlačna djeci i odraslima, iznimno ukusna, praktična i sasvim jedinstvena – Biorela® Choco zahvaljujući svom čokoladnom obliku osigurava i iznimnu stabilnost dobrih* bakterija.

* nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Pošalji prijatelju na email