Almagea je brend dodataka prehrani koji dolazi u revolucionarnom obliku - u Licaps® kapsulama koje odlikuje brža apsorpcija i veća učinkovitost.

Dugogodišnje iskustvo Almagea tima u farmaceutici uz savjete i pomoć stručnjaka, omogućili su stvaranje inovativnih i visokokvalitetnih dodataka prehrani.  Licaps®  kapsule čuvaju visokokvalitetne prirodne nutrijente u tekućem obliku.

Inovativna, patentirana formula ovih kapsula omogućuje brže i učinkovitije djelovanje, lakše gutanje bez opterećenja želuca i neugodnog refluksa. Povrh toga, Licaps® kapsule ne sadrže otapala, konzervanse, gluten, šećer i škrob, plastifikatore te imaju Kosher i Halal certifikate. Time je primjena Almagea dodataka prehrani izuzetno sigurna i ugodna.

Visokokvalitetni sastav i inovativna formulacija Almagea dodataka prehrani jamči blagotvornu, prirodnu učinkovitost proizvoda na zdravlje organizma.

Temeljne vrijednosti zalog su poslovne misije i vizije:

Prirodno je osjećati se dobro!

Osiguravaju isključivo najkvalitetnije prirodne sastojke koji pridonose poboljšanju kvalitete življenja i ljepote.

Inovativnost & Sigurnost

Bogato znanje i iskustvo, inovativne ideje i farmaceutska otkrića omogućuju da kroz proizvode ponude isključivo najkvalitetnije dodatke prehrani.

Društvena odgovornost

Opredijeljeni za transparentno poslovanje koje ulaže u očuvanje zdravlja čovjeka i kvalitete života na Zemlji s ciljem osiguravanja boljeg sutra za naše najmlađe.

Almagea dodaci prehrani prošli su stroge kontrole kvalitete te su u skladu s europskim propisima. 

Pošalji prijatelju na email