Datum objave: 25. 04. 2008.

Natural Wealth® je razvio specijaliziranu ekstra snažnu Omega-3 formulu s većim udjelom omega-3 masnih kiselina.

OMEGA-3 KARDIO sadrži čak 60% esencijalnih masnih kiselina što je čini pouzdanom zaštitom od kardiovaskularnih bolesti. Omega-3 pozitivno utječe na krvni tlak i razinu masnoća u krvi te se preporučuje se kao potpora zdravlju srca i krvnih žila te kao nadopuna standardnoj terapiji.

Natural Wealth® je razvio specijaliziranu Omega-3 formulu za dobro pamćenje, koncentraciju i raspoloženje. OMEGA-3 NEURO sadrži optimalnu kombinaciju DHA i EPA koje poboljšavaju i štite moždane funkcije te podržava cjelokupno mentalno zdravlje. Preporučuje se za bolje pamćenje i koncentraciju bez obzira radi li se o mladim, aktivnim osobama ili osobama starije životne dobi.

Natural Wealth® je razvio specijaliziranu Omega-3 formulu prilagođenu potrebama djece. OMEGA-3 JUNIOR sadrži sadrži čistu DHA koja je osobito bitna za pravilan razvoj živčanog sustava djece. Omega-3 Natal osigurava esencijalne masne kiseline u razdoblju kada se one pojačano ugrađuju u mozak i može ublažiti tegobe povezane s hiperaktivnošću i nedostatkom pažnje kod djece.

Natural Wealth® je razvio specijaliziranu Omega-3 formulu koja osigurava optimalnu količinu omega-3 masnih kiselina za majku i dijete. OMEGA-3 NATAL sadrži čistu DHA koja može povoljno utjecati na duljinu trudnoće i porođajnu težinu, a njena optimalna koncentracija u majčinom mlijeku ima pozitivan učinak na rani intelektualni razvoj djeteta. Osim što štiti majku od nedostatka esencijalnih masnih kiselina, Omega-3 Natal čuva zdravlje djeteta i povoljno djeluje na trudnoću.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: natural wealth,

Komentari