Petra Pejnović

Datum objave: 30. 03. 2018.

Vrijeme pripreme: 15 minuta

Težina pripreme: 1

Sastojci za 4 osobe:
• 200 g rotkvica
• 2 zelene kisele jabuke
• 1 korijen celera
• 1 mlada mrkva
• 3-4 mlada luka
• Šaka oraha
• Šarene lisnate salate po želji (rikula, matovilac, potočarka, radič)
• Preljev (200 g grčkog tipa jogurta, sok 1 limuna, 2 žlice maslinovog ulja, žličica senfa, svježi peršin i kopar, sol, svježe mljeveni papar)

Priprema: 
Rotkvice, mrkvu, jabuke i celer narezati na tanke štapiće, a salate oprati. Sve pomiješati i preliti dresingom te posuti orasima.

 

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: rotkvice, salata, uskrs,

Komentari