Vitaminoteka

Datum objave: 14. 09. 2017.

težina pripreme: 2

vrijeme pripreme: 30 minuta 

Sastojci za 2 palačinke:
•    pola šalice brašna od slanutka
•    pola šalice vode
•    1 crvena paprika
•    2 jaja
•    2 žlice nasjeckanog luka 
•    režanj češnjaka
•    30 g naribanog sira 
•    1 žličica maslinovog ulja 
•    kurkuma
•    čili
•    sol i papar 

Priprema:
1.    Napravite smjesu od slanutkovog brašna i vode s malo soli. 
2.    U keramičkoj tavi bez dodatka ulja ispecite palačinke promjera oko 20 cm i staviti ih sa strane. 
3.    U tavi na maslinovom ulju propirjajte luk i češnjak te dodati nasjeckanu papriku i začine. 
4.    Umiješajte dva jaja i dodajte ih u tavu. Kad se jaja počnu peći dodajte naribani sir.
5.    Palačinke napunite smjesom, zarolajte ih i poslužite.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: bez glutena, mahunarke, ručak, večera,

Komentari