Datum objave: 19. 06. 2009.

Prvi korak ka zdravijem životu - humanitarna utrka „VOLIM TRČANJE“

Društvo športske rekreacije Aktivan život uz pokroviteljstvo Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba i tvrtke ADIDAS Croatia, organizira 2. kros utrku "Volim trčanje" u četvrtak 25.06.2009. u 9 sati na savskom nasipu kod Boćarskog doma u Zagrebu.

Utrka je podijeljena u četiri dijela: Baby maraton, DM dječji maraton, Utrka građana i Natjecateljska utrka, a sudjelovati može uistinu svatko, od djece do rekreativnih i naprednih trkača.
Cjelokupan prihod prikupljen od startnina za utrku građana bit će darovan Zakladi Ana Rukavina, a svi oni koji žele dodatno donirati Zakladu moći će to učiniti direktno na utrci.

Prijave za utrku su već počele na internet stranici www.utrke.net, a možete se prijaviti i na dan utrke neposredno prije starta.
Sudionici i pobjednici utrka dobit će razne poklone: medalje, majice, sportsku opremu za trčanje i kupone za besplatne masaže, a organizator je pripremio i mnoštvo popratnih sadržaja za sudionike i gledatelje: nagradnu tombolu, druženje uz DJ-a, te besplatno vaganje na specijalnoj vagi sa izračunom indeksa tjelesne mase koje će vršiti Udruga za prevenciju prekomjerne težine.
Sve detalje o utrkama, satnici, startninama i poklonima/nagradama možete vidjeti na stranici www.utrke.net

Utrku će svojim dolaskom i sudjelovanjem podržati i mnogi uspješni sportaši i javne osobe: Mario Mlinarić, pobjednik FARME i Guinnessov rekorder; Dejan Patrčević, PRO Ironman; Marija Vrajić, naša najbolja ultramaratonka i žena s najboljim hrvatskim vremenom u maratonu 2008. godine; Drago Paripović, državni rekorder u maratonu i polumaratonu, te mnogi drugi.
Udruga Društvo športske rekreacije Aktivan život osnovana je s ciljem promicanja zdravoga i aktivnoga načina života koji pojedincima omogućava da unaprijede svoje zdravlje. Kroz svoj rad, udruga želi potaknuti pojedinca na mijenjanje (loših) životnih navika, te ga potaknuti na KRETANJE. Više o udruzi možete pronaći na adresi www.aktivan-zivot.hr.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili su Vam potrebni dodatni materijali, slobodno nas kontaktirajte na dolje navedene kontakte.
DŠR Aktivan život
www.aktivan-zivot.hr
[email protected]
091/2543-419

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: humanitarna akcija,

Komentari