Vitaminoteka

Datum objave: 19. 10. 2017.

Pod sloganom „Znanost i umjetnost susreću čaroliju“ u prostoru Gliptoteke ekipa Vitaminoteke i Vitamini.hr proslavili su uspješnih 15 godina rada.

Prije točno 15 godina, 2002. godine nutricionistica Darija Vranešić Bender sa svojim timom osnovala je tvrtku Vitaminoteka s ciljem da postane primarno informacijsko središte i vodeća tvrtka za konzalting u sektoru nutricionizma. S istim ciljem istovremeno je pokrenut i portal Vitamini.hr koji je i danas vodeće mjesto digitalnog prijenosa znanja i predstavlja središnju referentnu digitalnu platformu u segmentu prehrane, zdravlja i nutricionizma. Portal je prepoznat i nagrađivan već u počecima rada, a predstavlja pionirski pothvat buđenja nutricionizma i interneta u Hrvatskoj.

U svojih 15 godina postojanja, portal Vitamini.hr svakodnevno donosi sto posto izvorni stručni sadržaj iza kojeg stoji tim renomiranih autora i priznatih stručnjaka s područja nutricionizma, a tijekom godina objavljeno je više od 15.000 stručno-popularnih članaka.

Upravo je izvorni autorski sadržaj ono što ovu digitalnu platformu čini jedinstvenom i što omogućuje svim čitateljima da pronađu točne i aktualne informacije iz područja pravilne prehrane, dodataka prehrani, očuvanja zdravlja i prevencije bolesti.

Na proslavi 15. rođendana u prostoru Gliptoteke, brojnim gostima i prijateljima tvrtke te predstavnicima medija predstavljena je sasvim nova digitalna platforma. Od sada portal Vitamini.hr osim novog, svježeg i modernog dizajna donosi i dvosmjernu komunikaciju putem drugih kanala poput društvenih mreža i specijaliziranih newslettera kako bi svojim čitateljima i u narednim godinama pružao jednako kvalitetan sadržaj i nutricionizam temeljen na dokazima.

Povodom 15. rođendana, osnivačica i direktorica tvrtke Vitaminoteka te glavna i odgovorna urednica portala Vitamini.hr, doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender je rekla:

Jako sam ponosna što je tvrtka Vitaminoteka narasla u ono što je danas i da smo zaista u ovih 15 godina postigli naš cilj, a to je biti primarno informacijsko središte u nutricionizmu. Okosnica svega što radimo i naš moto je nutricionizam temeljen na dokazima i smatram da smo to zaista prenijeli i našim čitateljima, ali i klijentima koju su naš glavni pokretač. Vjerujem da ćemo i u narednim godinama nastaviti u istom ritmu, a ono u što sam sigurna je da ćemo ostati izvor broj jedan u kvalitetnom i izvornom autorskom sadržaju u području nutricionizma.

Kako bi se nutricionizam zaista pokazao na djelu, brojnim gostima na rođendanskom događanju u Gliptoteci predstavili su se vjerni i dugogodišnji partneri Vitaminoteke – tvrtka Milsing i Gastronomadi. Oni su pokazali kako znanost i umjetnost zaista stvaraju čaroliju i omogućili gostima da isprobaju novitete kako u nutricionizmu tako i u gastronomiji.

Gastronomadi, pioniri u molekularnoj gastronomiji tako su pokazali svoje vještine „kuhanja iz budućnosti“ i gostima ponudili sladoled sa suhim ledom te kreme i umake s tekućim dušikom.

Tvrtka Milsing omogućila je gostima da okuse inovativne proizvode poput Mikeda tekućeg kolagena te praškastih oblika Natural Wealth vitamina i minerala. Na događanju se po prvi put na hrvatskom tržištu predstavila i slovenska tvrtka PharmaHemp koja je svim gostima darovala svoj poseban CBD balzam za usne na bazi industrijske konoplje.

Pošalji prijatelju na email

Komentari