Vitaminoteka

Datum objave: 02. 10. 2018.

Tradicionalni jesenski stručno znanstveni skup inPharma koji je ove godine bio posvećen probavnom sustavu održan je 28. rujna 2018. godine u zagrebačkom hotelu Westin. Skup je i ove godine nastao u organizaciji stručnog časopisa inPharma i tvrtke Vitaminoteka d.o.o. uz podršku Hrvatskog društva za kliničku prehranu Hrvatskog liječničkog zbora, a okupio je više od 250 stručnjaka s područja medicine, farmacije i nutricionizma.

Predavanjima i usklađenim raspravama ugledni predavači obuhvatili su teme prevencije i liječenja bolesti probavnog sustava, ali i ukazali na nove mogućnosti u suvremenoj terapiji. Također, bilo je riječi i o primjeni brojnih aktivnih supstancija u samoliječenju, poput probiotika, vlakana, enzima, ljekovitog bilja, te bezreceptnih lijekova za tegobe gornjeg i donjeg dijela probavnog sustava.

Serijom radionica te prikazima ljekarničke prakse ljekarnici predavači predstavili su kako u svojem svakodnevnom radu  sudjeluju u identifikaciji postojećih problema pacijenata te provođenju edukacije o liječenju, ali i prevenciji probavnih tegoba. 

Djelić atmosfere sa stručnog skupa donosimo vam u kratkom videu.

 

Knjigu sažetaka predavanja sa stručnog skupa možete preuzeti ovdje.

Vidimo se 17. svibnja 2019. godine na proljetnom inPharma skupu Pharma&Beauty 2.0.
 

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: inpharma, probavni sustav,

Komentari