Datum objave: 17. 10. 2018.

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“ tradicionalno će razveseliti svoje posjetitelje u novom trgovačkom centru Mall of Split od 27.-28.10.2018.

U  prekrasnom prostoru centra na hodnicima prizemlja, posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode za trudnice,  bebe i  djecu. Uz generalnog pokrovitelja sajma Mamas&Papas posjetitelje će dočekati i ostali sponzori sajma: Bebetto, Big Baby, Čarobnjakov šešir, Dada & Rocco, Day Dream, Jane Group, Kikkaboo , mali split, Noona, Peg-Perego, Tosama , Violeta, te drugi izlagači. 

Ovaj specijalizirani sajam pruža roditeljima mogućnost da se upoznaju s novitetima i brendovima, novim proizvodima, te dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba. 

Posjetitelje će obradovati i specijalne sajamske ponude, a upravo ovaj sajam je poznat po najvećoj ponudi proizvoda za bebe i djecu na jednom mjestu kao i po atraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i nagradne igre. 

Više o sajmu i izlagačima na službenim web stranicama sajma, e-katalogu sajma i facebook stranici Dani.beba.

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Hari Đerđ, direktor sajma  i organizacijski tim
 

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: dani beba,

Komentari