Datum objave: 14. 09. 2018.

Hrvatska agencija za hranu (HAH), uz potporu Organizacije za hranu i poljoprivredu UN-a (FAO) i ove godine organizira nacionalno obilježavanje Svjetskog dana hrane.

Skup će se održati 16. listopada 2018. godine u Osijeku.

Kako se ove godine Svjetski dan hrane obilježava pod geslom: „Naša djelovanja su naša budućnost“, kao ovogodišnju temu izabrali smo doniranje hrane, koje prepoznajemo kao jedno od iznimno važnih pitanja u našoj zemlji. Stoga se skup održava pod geslom: „Spasimo hranu!“, a na njemu će biti riječi o Sustavu doniranja u RH: trenutno stanje, izazovi i perspektiva.

Sudjelovanje na skupu je besplatno, ali je registracija obvezna, a možete se prijaviti putem web obrasca. Kako je broj mjesta ograničen, prijavite se čim prije, najkasnije do 10. listopada 2018.

Skup je namijenjen predstavnicima nadležnih tijela  i javnih ustanova, industrije, organizacijama potrošača, znanstvenoj zajednici te svim dionicima u sustavu doniranja hrane iz Hrvatske, ali i regije.

I ove godine, skup se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravstva RH.

Program možete preuzeti ovdje   

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: hah, Svjetski dan hrane,

Komentari