Datum objave: 05. 10. 2017.

Pozivamo vas na predavanje Ivane Miletić Piškor "Sasvim osobno ili kako sam gulila luk" o iskustvu oporavka od poremećaja hranjenja. Predavanje će se održati u subotu 7.10.2017. od 11 do 13 sati u Centru BEA, Ribnjak 38. Ulaz je slobodan uz obaveznu raniju prijavu mailom na [email protected]

Ivana Miletić Piškor je plesačica klasičnog baleta i Bachelor of Arts in Contemporary dance. U Centru BEA opisat će svoju višegodišnju borbu s anoreksijom od koje se potpuno oporavila.

Svoje iskustvo Ivana je pretočila i u kratku plesnu predstavu 'Sasvim osobno ili kako sam gulila luk' koju ćemo također pogledati u okviru predavanja.

Prije dvadesetak godina Ivana je u svoj dnevnik zapisala: 'Dakle, moram se izmiriti sa činjenicom da moj duševni život već duže vrijeme nalikuje duševnom životu gliste. Kakvo je to malo dijete koje nosim u sebi, kakav je moj život iznutra, a kakav izvana? Koliko sam slojeva ogulila do sada i koji sloj 'nudim' ljudima oko sebe? Sa koliko ljubavi i slobode živim ovaj svoj život?'

Danas je Ivana uspješna odrasla žena koja svjedoči da oporavak od poremećaja hranjenja može biti trajan, a svojim primjerom želi pomoći djevojkama i mladićima koji sada traže svoj put izlaska iz anoreksije, bulimije ili nespecifičnog poremećaja hranjenja.  

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: Anoreksija,

Komentari