Vitaminoteka

Datum objave: 11. 11. 2013.

Prošli je tjedan u zagrebačkom VIP klubu predstavljena knjiga: Priče o hrani - od mesa do moussea, poznate hrvatske nutricionistice Darije Vranešić Bender. U duhovitom stilu moderatora Ivice Prtenjače o knjizi su govorili uvaženi gosti iz svijeta hrane i prehrane – Radovan Marčić, Donatella Verbanac, Damir Fabijanić, Jasna Duspara te urednica Renata Pondeljak Matijević, izdavač Dragan Bralić i sama autorica. Knjiga je predstavljena pred više od 300 uzvanika okupljenih u zagrebačkom Vip clubu, koji su uživali u delicijama Marija Čepeka spravljenim u ritmu sezone na bazi bundeve, poput parfea od buče s čipsom od pancete, quichea i pite od bundeve.

Knjiga „Priče o hrani” drugi je hit Darije Vranešić Bender, nutricionistkinje s bogatim iskustvom u različitim područjima znanosti, kliničkog rada i konzultantskih aktivnosti. Priče o hrani zapravo su zbirka intrigantnih priča koje otkrivaju što se doista kuha u vašoj kuhinji. Namirnice su secirane oštrim perom znanstvenice, zaljubljenice i vrhunske poznavateljice hrane. Knjiga je mikroskopski precizna, ali i sočna zbirka koja otvara nove horizonte spoznaje o hrani i kulinarstvu.

Zbog iznimne originalnosti i pristupačnosti knjiga je u kratkom vremenskom razdoblju naišla na značajan odjek u poslovnoj, stručnoj i općoj javnosti, a mnoge su je ugledne kompanije prepoznale kao idealan poklon za partnere.

Izdavač je tvrtka Medix – CT Poslovne informacije, a može se nabaviti u prodavaonicama Tisak medije, boljim knjižarama i web shopovima po cijeni od 129 kn.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: knjiga, priče o hrani,

Komentari