Datum objave: 21. 11. 2022.

Na www.nmc-magazine.com objavljeno je englesko i hrvatsko izdanje novog B2B digitalnog časopisa

 

Tim povodom, Daria Šurić, mag.pharm., urednica časopisa i direktorica tvrtke Darmell koja je izdavač časopisa, izjavila je:

“Iznimno smo sretni što je, nakon odlično prihvaćenog pilot izdanja, objavljen 1. broj našeg digitalnog časopisa B2B Nutramedic&Cosmetics. Uvjereni smo da će pedeset stranica hrvatskog i engleskog izdanja biti zanimljivo i korisno štivo zaposlenima u farmaceutskoj, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj, regiji i šire. Časopis je prošli mjesec predstavljen kolegama u Beogradu, a početkom prosinca bit će predstavljen i u Parizu, na Food and Health ingredients Europe, najvećem europskom sajmu sastojaka za industriju hrane i nutraceutika. Pozivamo sve zainteresirane da  prelistaju prvi broj i registriraju se za besplatan pristup budućim izdanjima.“

Nutramedic&Cosmetics je novi dvomjesečni B2B digitalni časopis za proizvođače dodataka prehrani, lijekova, medicinskih proizvoda, kozmetike i funkcionalne hrane i pića.

Namijenjen je zaposlenicima u farmaceutskoj, prehrambenoj i kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj, regiji i ostalim zemljama Istočne Europe. 

Cilj časopisa je povezivanje proizvođača aktivnih tvari i drugih sirovina, ambalaže, strojeva za opremanje i proizvodnju s proizvođačima gotovih proizvoda te pružanje informacija o uslugama formuliranja proizvoda, ugovorne proizvodnje, distribucije proizvoda i sličnim korisnim uslugama. Kroz vijesti, izvještaje, stručne tekstove i prezentacije proizvoda i usluga, čitatelji će biti u tijeku s najnovijim trendovima i aktualnostima u industriji.

Registrirani čitatelji imat će besplatan pristup engleskom i hrvatskom izdanju.

Prelistajte 1. broj i registrirajte se za besplatno primanje digitalnog časopisa B2B Nutramedic&Cosmetics OVDJE.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: Nutramedic&Cosmetics,

Komentari