Datum objave: 15. 05. 2023.

Od 16. - 18. lipnja 2023. dr. Natko Beck i ekipa Back Together Summita već treću godinu donose niz zanimljivih panel rasprava, radionica i predavanja s ciljem osvještavanja javnosti o važnosti zdravlja, te korisne besplatne preglede

Nakon što su u protekle dvije godine nametnuli novi standard zdravstvene komunikacije, dr. Natko Beck uz suprugu Tajanu Beck okupit će brojne renomirane stručnjake iz područja medicine, ekonomije, tehnologije, znanosti i komunikacija na novom Back Together Summitu, jedinstvenom medicinsko komunikacijskom događaju, koji će se održati od 16. do 18. lipnja u City Plaza Centru (nekadašnjem Hypo Centru), u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu.

Osim zanimljivih panela i radionica, gdje ćete imati prilike iz prve ruke saznati mnoštvo informacija vezanih uz prevenciju bolesti i unapređenje zdravlja u korak s trendovima, ovaj summit nudi i mogućnost besplatnih pregleda madeža, UZV štitnjače i karotida, te ginekološka savjetovanja na koje se možete prijaviti na linku https://backtogether.hr/besplatni-pregledi.html

S ciljem osvještavanja javnosti o važnim zdravstvenim temama na jednom mjestu okupit će se renomirani stručnjaci iz područja medicine, znanosti i komunikacija te sudjelovati u zanimljivim panel raspravama. Panele i ove godine moguće pratiti besplatno putem YouTube kanala Back Together Summita, a ograničen broj posjetitelja ima priliku sudjelovati uživo u s početkom u petak 16. lipnja od 9 sati.

Među prvim panelistima najavljeni su prof. Sanja Musić Milanović, epidemiologinja i voditeljica nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, doc. Krešimir Luetić, gastroenterolog i predsjednik Hrvatske liječničke komore te prof. Marko Turina, eminentni kirurg, dekan emeritus Medicinskog fakulteta u Zürichu.

Partner ovogodišnjeg summita je Ekonomski fakultet u Zagrebu, proglašen jednim od najboljih sveučilišta u Europi. ‘’Iznimno nam je drago što smo partneri u organizaciji konferencije koja spaja dvije ključne teme za suvremeno društvo - ekonomiju i zdravlje. Mišljenja sam kako se ova dva aspekta suvremenog društva moraju promatrati integrativno i da je za djelovanje ključnih aktera ključno uravnoteženo djelovanje gdje će se voditi računa o dobrobiti svih dionika i održivosti poslovnih modela. Kao partnerima, želja nam je da kroz istaknute članove akademske zajednice doprinesemo konstruktivnim raspravama o tome kako integrirati zdravstvene aspekte u ekonomsku politiku te kako ekonomski razvoj može biti poticajan za zdravlje stanovništva. Vjerujemo da će ova konferencija donijeti mnogo korisnih spoznaja svim uključenim dionicima te konkretnih preporuka koje će biti korisne za budućnost društva u cjelini’’, izjavila je prof.dr.sc Sanja Sever Mališ, dekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Također, oni najbrži i najspretniji imaju mogućnost besplatno obaviti razne zdravstvene preglede, savjetovati s brojnim stručnjacima i saznati više o zdravlju. To je idealna prilika za sve one koji predugo odgađaju preglede i naprave nešto za sebe prijavom za UZV štitnjače i karotida, pregledaju madeže ili analiziraju kožu lice, te se savjetuju s ginekologom.

Odvojite vrijeme za sebe, isplanirajte dolazak već danas, a za više informacija i detalje prijava zapratite stranicu backtogether.hr, te Instagram, Facebook, YouTube i Linkedin profil summita.

Pošalji prijatelju na email

Komentari