Datum objave: 06. 11. 2019.

Nakon što je razveselio djecu i roditelje iz Dalmacije, najveći sajam za bebe i djecu u regiji tradicionalno će se održati sredinom studenog u Wesgate Shopping Cityju. Sajam će se održati na hodnicima u prizemlju ovog najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj. U lijepom i ugodnom prostoru, svoje proizvode i usluge predstavit će mnogi izlagači i tako pružiti posjetiteljima velik izbor proizvoda za bebe, djecu, trudnice i roditelje.

Uz besplatan, natkriven parking, sajam u Westgateu  između ostalog omogućuje ugodan boravak tokom cijelog dana. Za odmor od shoppinga i razgledavanja mnogobrojnih proizvoda i noviteta na raspolaganju su brojni caffe barovi i restorani.

Osim izložbenog prostora, na sajmu se održava i bogat zabavni program. Na pozornici sajma nastupaju brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, animatori i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i mnogobrojna natjecanja.

Uz zabavu u programu, djeca mogu uživati u igraonicama i crtaonicama izlagača, a tu je i najveća igraonica za djecu zatvorenog tipa u Hrvatskoj – Family Park u kojoj je djeci dopušteno sve što ih najviše raduje: igranje, skakanje, vriska i galama.

Za dojenje i prematanje beba, u centru se nalaze za to posebno opremljeni prostori, a pelene i baby kozmetiku je lako pronaći na sajmu.

Uz generalnog pokrovitelja sajma, dječjih kolica marke Mamas&papas, na sajmu izlažu sponzori : Baby Center, Bebetto, BeSafe, Big Baby,  Dada&Rocco, Bubamara, Etheral, Kikkaboo, Lav Štedislav,  Magic Baby, Pampers, Peg-Perego, Recaro, Thule, Violeta i ostali mnogobrojni izlagači.

Sve aktivnosti sajma dostupne su putem službene facebook stranice  i službene web stranice sajma.

Više informacija o izlagačima, također i nakon sajma možete pronaći u novom digitalnom katalogu sajma.

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: dani beba,

Komentari