Datum objave: 16. 10. 2019.

Splitsko izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, djecu, trudnice i roditelje u regiji

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“ tradicionalno se održava u trgovačkom centru Mall of Split. U  prekrasnom prostoru centra na hodnicima prizemlja, posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode za trudnice,  bebe i  djecu. Uz generalnog pokrovitelja sajma Recara posjetitelje će dočekati i ostali sponzori sajma: Bubamara, Cutie Cloud, Čarobnjakov šešir, Dada & Rocco, Day Dream, Lola baby, mali split, Pampers, Peg-Perego, Rosea, Tosama , Violeta, te drugi izlagači. 

Ovaj specijalizirani sajam pruža roditeljima veliku i raznoliku ponudu opreme za bebe i djecu na jednom mjestu. Posjetitelje će obradovati i specijalni sajamski popusti, a upravo ovaj sajam je poznat po najvećoj ponudi proizvoda za bebe i djecu kao i po atraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici na 2. katu će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i nagradne igre. 

Više o sajmu i izlagačima pogledajte na službenim web stranicama sajmae-katalogu sajma  i facebook stranici Dani.beba.

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Dobro došli!

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: dani beba,

Komentari