Datum objave: 08. 03. 2018.

Dani ljepote slave svoj jubilarni 20. rođendan i vodeći su događaj u regiji za profesionalce i zaljubljenike u industriju ljepote.

Kao vodeći događaj u regiji za profesionalce, od petka, 09. do nedjelje 11. ožujka 2018. sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote i otvoren za sve zaposlene u maloprodaji, veleprodaji, kozmetičkim salonima i salonima za uljepšavanje, nail, wellness, fitness i hairstyle industriji.

Ovogodišnja konferencija iz područja Fitnessa ima temu FIT TO LEARN koja će kroz svoj jednodnevni program predstavit najzvučnija i renomirana fitness imena, nove tehnike i metode vježbanja za sve one željne edukacije i razvoja znanja i vještina.

Svoja znanja polaznici će moći obogatiti brojnim prezentacijama i masterclass seminarima iz fitness svijeta, a otvorit će se i uvijek aktualne teme zdrave prehrane, treninga za vrhunske sportaše i važnosti bavljenja fizičkom aktivnosti kod djece.

Namijenjena je za instruktore aerobika, osobne trenere, fitness entuzijaste, vlasnike ili menadžere fitness i aerobik centara, profesore kineziologije, vrhunske sportaše ili rekreativce…

U sklopu sajma održat će se i Natjecanje u crossOF zoni, koje će se održati u tri segmenta kroz tri dana. CrossOF zona je natjecanje za aktivne vježbače koji su spremni pokazati svoju snagu, izdržljivost, ali i tehniku.

Prvi dan na rasporedu je disciplina "trzaj", drugi "nabačaj/izbačaj“, a treći "wod“.

Na programu je i edukacijska radionica pod nazivom “Kako pokrenuti uspješan fitness biznis?”. Radionica je namijenjena svima koji razmišljaju o pokretanju posla i onima koji već vode posao kao neka vrsta check liste za sve radnje koje su potrebne kako bi stvorili posao koji sam radi i donosi novac neovisno da li je vlasnik prisutan 24 sata dnevno.

Tribina pod nazivom "Traži se fitness trener u penziji" ili kakva je budućnost profesije fitness trenera? zasigurno će biti zanimljiva za mnoge zainteresirane.

FIT FOR KIDS

Ljubav prema sportu i zdravom načinu života potrebno je razvijati od rane dobi.

Uz različite kreativne i edukativne radionice za djecu i kutak za sva roditeljska pitanja ističemo dva okrugla stola koja su na rasporedu u subotu i nedjelju: Video igre i djeca i Utjecaj medija na djecu. Hrvatski stručnjaci diskutirat će o pozitivnom i negativnom utjecaju video igrica i medija na djecu, edukativnoj ulozi, kako ih odgovorno koristiti te kako umanjiti negativan utjecaj.

Na pozornici u auli između paviljona 11a i 10a društvo sportaša veterana i rekreativaca,  Klaudija Bubalo, Marija Anzulović, Zlatko i Dubravko Šimenc, Tomislav Paškvalin, Pero Kuterovac, Vjekoslav Šafranić govorit će na temu Što nas sport uči o životu?

Više detalja o programu sajma saznajte ovdje.

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: tjelovježba,

Komentari