Zdravakrava.hr - portal za navikavanje na zdravlje!

Datum objave: 18. 09. 2009.

Portal o zdravlju koji će te razbuditi - [url="http://www.zdravakrava.hr"]zdravakrava.hr [/url]

Dobra vijest za sve žitelje globalnog sela koji zdrave životne navike ne svode na sistematski pregled jednom godišnje: stigla je Zdrava Krava.

Iza ove osviještene i zabavne virtualne dame, stoji profesionalni tim autora i stručnjaka koji svoje korisnike na adresi zdravakrava.hr svakodnevno opskrbljuju praktičnim i živopisnim informacijama o tome kako unaprijediti kvalitetu života.

Portal [url="http://www.zdravakrava.hr"]zdravakrava.hr[/url] nastao je u kreativnoj radionici 24sata digital d.o.o.
Njegovih pet dinamičnih rubrika bave se hranom, zdravljem, dijetama, vitalnošću, wellnesom, fitnessom, ljepotom, ljubavlju i ekologijom. Jednostavna misija osnovnog sadržaja, kao i cijelog portala, glasi "raskrinkati zdrav način života".

Ono čime zdravakrava.hr zaslužuje titulu "vodič kroz vitalnost" i portal obogaćuje duhom originalnosti, u velikoj se mjeri odnosi na personalizirane interaktivne alate i korisne računaljke. Uz njihovu pomoć možeš doznati i izračunati svoju idealnu težinu, indeks tjelesne mase, potrebnu dnevnu količinu vode ili dnevni unos kalorija. Možda će te zanimati da izračunaš svoj rizik od bolesti ili ćeš iskoristiti priliku da konačno pronađeš svoju idealnu dijetu.

Na svojoj online livadi Zdrava Krava ugošćuje brojne stručnjake i suradnike koji svoja znanja dijele s posjetiteljima i otkrivaju najnovije znanstvene spoznaje i svjetske trendove iz područja nutricionizma, oftalmologije, dermatovenerologije, psihologije i dr. Među njima, mnoga su poznata hrvatska imena poput stručnjaka za zdravu hranu, dr. sc. Darije Vranešić Bender i dr. Ignaca Kuliera, profesorice za mozak, prof. dr. sc. Vide Demarin, pilates guruice, Mirele Anić, doktora za ljubav, Dubravka Šokčevića i drugih.

Stručni sadržaji s mjerom su začinjeni intervjuima s poznatim i popularnim domaćim i stranim zvijezdama. One Zdravoj Kravi otkrivaju sočne, intimne detalje svoje zdrave svakodnevnice, stavove o životu i zdravlju kao i životnu filozofiju koju slijede.

Koji je tajni recept Barbare Kolar za stizanje na posao u 5:30 ujutro? Ima li sreće u ljubavi Cecelia Ahern, mlada irska spisateljica prozvana kraljicom modernih bajki? Kako je triatlonac Dejan Patrčević postao "čelični čovjek"? Kako Ines Bojanić spaja vegatarijanstvo s majčinstvom? Zašto je Mario Valentić noćne provode zamijenio šetnjom? Kako je Mirna Berend proživjela 30 dana na vodi i čaju? Odgovori na ova pitanja na adresi su zdravakrava.hr .

Video-vježbe i video-recepti ekskluzivna su interaktivna poslastica na meniju Zdrave Krave. Klikni "PLAY", i odmah možeš u svom domu započeti pilates vježbe za čvrstu stražnjicu ili ravan trbuh. Uz primamljive video-recepte, zabavi se u kuhinji i riješi neodumicu oko toga kako pripremiti zdravu večeru.

Uz vodič kroz vitalnost, [url="http://www.zdravakrava.hr"]zdravakrava.hr [/url], lako ćeš se naviknuti na zdravlje!

Pošalji prijatelju na email

Komentari