Portal Gastro.hr odjenuo novo, osuvremenjeno ruho

Datum objave: 26. 11. 2009.

Klub Gastronomada 26. studenoga u večernjim satima postao je malo kazalište u kojem se održao Gastro cabaret: „Oda maslini“. Ovaj originalni koncept osmislila je kreativna ekipa [url="http://www.gastro.hr"]portala za kulturu prehrane Gastro.hr[/url], vodećeg hrvatskog gastro portala. Na događanju se okupilo šaroliko društvo poslovnjaka, predstavnika medija kao i osoba iz javnog života, a privukao ih je originalan koncept događanja. Rene Bakalović javio se video linkom i recitirao deseterac Oda maslini, osmišljen upravo za ovo događanje, g. Belić upoznao je sve prisutne s tajnama maslinovog ulja, novi brand vina Klink@ predstavio je vlasnik g. Zdjelarević, a cabaret je svojim tenorom obogatio raspjevani kuhar restorana Panino, Hrvoje Ladašić.

„[url="http://www.gastro.hr"]Gastro.hr[/url] pronašao je svoje mjesto u virtualnom svijetu prije 3,5 godine i otada se pozicionirao kao relevantan i vodeći medij za gastro teme iz Hrvatske i svijeta. Više od 100 000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno brojka je kojom se ponosimo, a vjerujemo da će novi portal izazvati još veći interes.“ izjavila je voditeljica projekta Darija Vranešić Bender.

Ovaj portal namijenjen je širokoj publici. Na njemu domaćice mogu pronaći slasne recepte, gastroljupci mogu potražiti aktualne novosti o hrani i vinima, a ljubitelji dobre kapljice i specijaliteta otkriti nove restorane koje svakako trebaju posjetiti. Budući da je kulinarstvo i prehrana doista važan dio življenja ne čudi da je upravo ovaj portal izvor dragocjenih podataka kao i korisnih savjeta i recepata. Gastro.hr uvodi i neke novosti koje će zasigurno oduševiti dosadašnje, no zaintrigirati i nove posjetitelje portala.

Jedno od glavnih obilježja novog ruha jest Community u kojem korisnici, u sklopu svog profila mogu pohranjivati omiljene recepte, no i podijeliti svoja kulinarska umijeća s ostalim posjetiteljima. Osim ocjenjivanja recepata i komentiranja sadržaja, korisnici ovdje mogu pronaći i prijatelje sa zajedničkim interesima. Proširena je i baza recepata koju sada, osim prema slijedu jela, možete pretraživati kroz još nekoliko novih kategorija. Dodana vrijednost portala gastro.hr svakako su i tri newslettera ovisno o preferencijama čitatelja; općeniti, onaj o vinima ili s receptima. Nisu zaboravljeni niti vlasnici restorana koji sada mogu samostalno unositi osnovne informacije o svojim objektima.

Forum je još jedan novitet te interaktivno unaprjeđenje portala, a Gastro.hr može se pronaći i na Facebooku i na Twitteru.

Konobar nosi delicije u režiji Gastronomada

Raspjevani kuhar Hrvoje Ladišić

Darija Vranešić Bender (direktorica Vitaminoteke), Mila Elegović (glumica) i Robert Ripli (Gastronomad)

Svakako pogledajte [url="http://www.youtube.com/watch?v=LN6M0rZY4a4"]video s Gastro cabareta[/url]!

Pošalji prijatelju na email

Komentari