Datum objave: 24. 02. 2010.

Vitaminoteka je osigurala stručnu podršku u web projektu "Mršavimo zajedno" u kojem sudjeluju tajnica Ines Iličić i novinar Boris Rašeta. Radi se o projektu portala Zdrava Krava u kojem će tijekom sljedeća tri mjeseca pokušati smršavjeti i živjeti zdravije.

Za Ines i Borisa izradili smo osobne planove prehrane, na temelju mjerenja i prehrambenog upitnika. Zdravu hranu osigurale su bio&bio trgovine ekoloških proizvoda.

Imaju i osobnog trenera s kojim će vježbaju tri puta tjedno prema za njih posebno prilagođenom programu vježbanja u City Fitness&Spa centru. Opremu za vježbanje - tenisice, trenirke, majice i fitness rukavice dobili su od Adidasa. Sportski psiholog Igor Čerenšek pomoći će im da usvoje novi način razmišljanja, kako bi se osjećali bolje u svome tijelu i lakše prihvatili sve promjene koje će tijekom sljedećih mjeseci uvesti u život.

Odlaze i na dodatne tretmane za podršku mršavljenju koje im je preporučila dr. Dragica Kleam Perić iz TwinTime Health&Wellness Cluba na temelju mjerenja udjela masti u tijelu. Također su dobili dodatke prehrani TwinLab, koji im mogu pomoći u mršavljenju. A radi provjere njihova zdravstvenog stanja, prije početka cijelog programa napravili su sistematski pregled u Poliklinici Sunce.

Zdrava Krava redovito prati što se s njima događa, idu li redovito na treninge, koliko im je teško slijediti novi plan prehrane, žude li i dalje za svojom omiljenom, a sada zabranjenom hranom, sumnjaju li u uspjeh u ovom pothvatu…

Kako napreduju kandidati saznajte i sami:
[url="http://www.zdravakrava.hr/clanak/333/mrsavimo-zajedno-s-ines-i-borisom"]Mršavimo zajedno s Ines i Borisom[/url]

[url="http://www.zdravakrava.hr/clanak/383/pravila-zdravog-mrsavljenja"]Pravila zdravog mršavljenja[/url]

[url="http://www.zdravakrava.hr/clanak/394/trikovi-za-kvalitetno-mrsavljenje"]Trikovi za kvalitetno mršavljenje[/url]

[url="http://www.zdravakrava.hr/clanak/355/ines-ce-nadmudriti-jo-jo-efekt"]Ines će nadmudriti jo-jo efekt[/url]

[url="http://www.zdravakrava.hr/clanak/354/boris-u-soku-jer-ima-101-5-kg"]Boris u šoku jer ima 101,5 kg[/url]

Pošalji prijatelju na email
Ključne riječi: zdrava krava,

Komentari