• Znanost & industrija
    • Znanost
    • Industrija
    • Promo
  • Blog
    • Vitaminoteka
    • Savjeti stručnjaka
  • Zdravlje A-Z
      • Alergije
      • Bolesti bubrega
      • Celijakija
      • Debljina i mršavljenje
      • Dijabetes
      • Gripa i prehlada
      • Imunitet
      • Kardiovaskularne bolesti
      • Kosti i zglobovi
      • Koža
      • Jetra i žuč
      • Maligne bolesti
      • Neurološke bolesti
      • Probavne smetnje
      • Poremećaj hranjenja
      • Štitnjača
      • Trudnoća i dojenje
      • Upalne bolesti crijeva
      • Zdravlje djece
      • Zdravlje žene
      • COVID-19
  • Dodaci prehrani
      • Astaksantin
      • Beta-glukan
      • B-kompleks
      • Cink
      • Echinacea
      • Folna kiselina
      • Ginkgo
      • Kalcij
      • Koenzim Q10
      • Kurkuma
      • L-karnitin
      • Laktoferin
      • Magnezij
      • Melatonin
      • Matičnjak
      • Omega - 3 masne kiseline
      • Pčelinji proizvodi
      • Probiotici
      • Selen
      • Ulje krila
      • Valerijana
      • Vitamin A
      • Vitamin C
      • Vitamin D
      • Vitamin E
      • Vlakna
      • Željezo
      • Ostali dodaci prehrani
  • Hrana & život
    • Top dijete
    • Hrana
    • Fitness i ljepota
    • Zdravo & fino
  • Događanja & projekti
    • Događanja
    • Projekti
Prijava
Registracija

Zock Šimunić

Poduzetnički duh razvija otvaranjem svoje tvrtke danom kad postaje punoljetan. Priključuje se timu koja osniva kompjuterski časopis BUG, gdje uređuje rubriku software i radi u marketingu.  Uz IT segment veže se mnoštvo projekata koji bi se mogli nabrajati unedogled. Paralelno, svijet IT-a i novinarstva spaja ga s jednim od najpoznatijih svjetskih izdavača u polju kulinarike, umjetnosti i lifestyle publishinga, Ludwigom Koenemannom, čije izdavaštvo i knjige zastupa na područje cijele bivše Jugoslavije. To poznanstvo i kroz druženja sa svjetskim kuharima, vinarima i hedonistima, aktivno ga uključuje u svijet gurmanluka – prvo kao antistres program, a kasnije sve ozbiljnije kroz studijska putovanja i edukacije. Nemirnog duha, pisao za mnoštvo medija kao što su Jutarnji list, Večernji list, Playboy, Insider,... Bio ko-autor mnoštva gastronomskih priloga, radio na organizaciji raznih sajmova i velikih događanja, predavao na raznim edukativnim radionicama, pokrenuo projekt malih kuharica. S Reneom Bakalovićem i Robertom Ripliem pokrenuo Gastronomade te prirodno zamijenio tastaturu i miša - loncem i kuhačom.

Sommelierski sam tip – fanatično zainteresiran za kušanje i ocjenjivanje raznih kapljica. Obožavam maslinovo ulje, ali ne i plod masline. Fobija mi je eksperimentalna gastronomija (molekularna), pa eksperimentiram s kuhanjima na raznim temperaturama i raznim plinovima poput dušika, a posebno se bavim spajanjem i uparivanjem hrane i vina. 
 

Facebook

LinkedIn

[email protected]

 

Najnovije od ovog autora

Savjeti stručnjaka
KUHINJSKI LABOS

Ultimativni savjeti kako napraviti najukusniji crni rižoto od sipe

Zock Šimunić

Hrana & život
NAJKOMPLETNIJI VODIČ KROZ ŠALŠU

Dossier šalša: Potraga za najboljim receptom!

Zock Šimunić

Hrana
VRIJEME JE ZA ROŠTILJANJE

Vodič kroz najbolje marinade za meso na roštilju

Zock Šimunić

Savjeti stručnjaka
NEVIDLJIVA NAMIRNICA U KUHINJI

Sve što ste ikada trebali znati o brašnu

Zock Šimunić

Hrana & život
PRIČAMO O GRAHU

Kako skratiti vrijeme pripreme graha?

Zock Šimunić

Blog
SAVRŠENA BOŽIĆNA PURICA

Kako da vam purica bude sočna iznutra, a hrskava izvana?

Zock Šimunić

Zdravo & fino
RECEPT

Farinata Genovese - pogača od slanutka

Zock Šimunić

Savjeti stručnjaka
KUHAJ BOLJE

Najbolji recept za slavni osso buco koji ćete ikad trebati

Zock Šimunić

Savjeti stručnjaka
KUHINJSKI LABOS

Detaljan vodič kako napraviti dobre izvedenice od krumpirovog tijesta

Zock Šimunić

Hrana & život
SAVJETI ZA PRIPREMU PIVCA U VINU

Coq au Vin - sve što trebate znati kad pripremate ovaj francuski klasik

Zock Šimunić

Prikazano 1-10 od 15 1 2 ›

Učitaj još članaka

Najčitanije

KUHINJSKI LABOS

Ultimativni savjeti kako napraviti najukusniji crni rižoto od sipe

VRIJEME JE ZA ROŠTILJANJE

Vodič kroz najbolje marinade za meso na roštilju

NEVIDLJIVA NAMIRNICA U KUHINJI

Sve što ste ikada trebali znati o brašnu

NAJKOMPLETNIJI VODIČ KROZ ŠALŠU

Dossier šalša: Potraga za najboljim receptom!

Trebate savjet?

Obratite se jednom od naših
stručnjaka Vitaminskog tima.

Pitaj stručnjaka

Pratite nas

Newsletter

Primajte redovito najsvježije novosti iz svijeta nutricionizma, trendove i stručne savjete za profesionalce i poklonike nutricionizma

Uspješno ste se prijavili na mailing listu. Na upisanu e-mail adresu je poslan link za potvrdu prijave.
Partneri

Vitamini.hr

  • Početna
  • O nama
  • Impressum
  • Pravila privatnosti i uvjeti korištenja
  • Pitaj stručnjaka
  • Oglašavanje
  • Kontakt
  • Uredi privole
  • Znanost & industrija
  • Blog
  • Zdravlje A-Z
  • Dodaci prehrani
  • Hrana & život
  • Događanja & projekti

Moj račun

  • Prijava
  • Registracija
  • Zaboravljena lozinka

Pratite nas

Pitaj stručnjaka

Prof.dr.sc. Darija Vranešić Bender

 

[email protected]

Medijski partneri

       

Partnerski projekti i stručna društva

Izrada web portala: Marker.hr © 2023. Vitaminoteka d.o.o.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje

Prihvaćam sve Prihvaćam samo neophodno Postavke

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Midas pixel
AdSense
Sendgrid

Google Analytics
DoubleClick
Dotmetrics