Najnovije od ovog autora
OMEGA - 3 MASNE KISELINE I POVEĆANI RIZIK OD KRVARENJA TIJEKOM OPERACIJE
Treba li obustaviti unos omega-3 masnih kiselina prije operacija?
Lora Štrbac
mag.nutr.
NOVI TERAPIJSKI PRISTUPI TEMELJENI NA MODULACIJI CRIJEVNE MIKROBIOTE
Probiotici i amilaza: novi pristupi u poboljšanju crijevnog zdravlja
Lora Štrbac
mag.nutr.
DRENOM DO ZDRAVIJEG SRCA
Kako je dren postao prirodni saveznik za zdravlje srca?
Lora Štrbac
mag.nutr.
BILJNIM EKSTRAKTIMA DO BOLJEG I KVALITETNIJEG SNA
Poboljšanje sna uz pomoć rodiole i lotosa
Lora Štrbac
mag.nutr.
OPTIMIRANJE ZDRAVLJA MOZGA I KOGNITIVNE FUNKCIJE
Sinergijski učinak FOS-a i L-teanina na pamćenje
Lora Štrbac
mag.nutr.
PROBIOTICIMA DO BOLJE KVALITETE ŽIVOTA
Probiotici kao novi put ka poboljšanju raspoloženja i kvalitete života kod IBS pacijenata
Lora Štrbac
mag.nutr.
PALMITOILETANOLAMID POD POVEĆALOM
Novi pogled na liječenje kronične boli: uloga PEA
Lora Štrbac
mag.nutr.
PROBIOTICIMA DO BOLJEG SNA
Poboljšanje kvalitete sna uz Bifidobacterium adolescentis
Lora Štrbac
mag.nutr.
NAJZASTUPLJENIJI PROTEIN U SISAVACA
Sve što biste trebali znati o kolagenu
Lora Štrbac
mag.nutr.
LUTEINOM DO BOLJEG VIDA
Utjecaj slobodnog i esterskog luteina na vid
Lora Štrbac
mag.nutr.