Najnovije od ovog autora
TEMA TJEDNA - DIJABETES
Koje su preporučene, a koje zabranjene namirnice za dijabetičare?
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.
PREDNOSTI I NEDOSTACI UZIMANJA DODATAKA PREHRANI
Jesu li nam dodaci prehrani potrebni?
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.
TEMA TJEDNA - KURKUMA
Koristite li kurkumu?
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.
PRIRODNI IZVORI OMEGA-3 MASNIH KISELINA
Nedostatak omega - 3 masnih kiselina je "skorbut našeg vremena"
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.
RECEPT
Marinirane tikvice s pistacijama
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.
UŽIVAJTE U SEZONI ŠLJIVA
Modro voće jedinstvenog sadržaja fitonutrijenata
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.
SUPERIORAN IZVOR OMEGA-3 MASNIH KISELINA
Ulje račića krila
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.
NISKA STOPA KARDIOVASKULARNIH BOLESTI
Tajne japanske prehrane
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.
KEMOPREVENTIVNO I ANTIOKSIDATIVNO DJELOVANJE
Likopen - moćni crveni pigment
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.
TEMA TJEDNA - TRUDNOĆA
Riba u prehrani trudnica i dojilja
Darija Vranešić Bender
Prof.dr.sc.