Paket zdravlja

Datum objave: 01. 01. 2005.

"Paket zdravlja" sadrži ABC Plus - 100 tbl i C - 500 od 40 tbl po povoljnijoj cijeni. ABC+ zadovoljava 100 % vaših dnevnih potreba za vitaminima i mineralima u samo jednoj tableti na dan.. Vitamin C može smanjiti rizik od nastanka infekcija te skratiti njihovo trajanje, pozitivno djeluje na imunitet, potreban je za tvorbu kolagena, jača stijenke krvnih žila.

ABC+ zadovoljava 100 % vaših dnevnih potreba za vitaminima i mineralima u samo jednoj tableti na dan. ABC Plus je visoko potentna formulacija koja sadrži 12 vitamina i 13 minerala uključujući antioksidante. Pažljivo je formuliran prema najnovijim spoznajama nutricionizma da bi u samo jednoj tableti na dan zadovoljio 100% Vaših dnevnih potreba za vitaminima i mineralima.

Preporučuje se :
- kao dodatak prehrani pri svakodnevnim aktivnostima,
- svima koji žele umanjiti rizike od bolesti koje prate suvremeni način života,
- svima koji se nepravilno ili nekvalitetno hrane,
- svima koji žele zaštititi organizam te svakodnevno osigurati optimalan unos neophodnih tvari,
- osobama na dijeti.
Vitamin C može smanjiti rizik od nastanka infekcija te skratiti njihovo trajanje, pozitivno djeluje na imunitet, potreban je za tvorbu kolagena, jača stijenke krvnih žila te pomaže procese cijeljenja, pomaže apsorpciju željeza, ublažava štetno djelovanje slobodnih radikala i alergena.

Preporučuje se:
- kod oslabljenog imuniteta,
- kod učestalih infekcija,
- u stanjima stresa,
- starijim osobama,
- sportašima,
- pušačima,
- kod jednolične prehrane,
- kod uzimanja preparata željeza i antibiotika,
- za prevenciju prehlade i gripe.

Pošalji prijatelju na email

Komentari